vrienden van ggz centraal retina

Liefde, aandacht, groeien en ontwikkelen. Dat willen wij uitstralen met dit nieuwe logo! Achter de schermen werken verschillende partijen op pro-bono basis mee aan de toekomstplannen, groei en naamsbekendheid van de Vrienden van GGz Centraal. Ontwerpgroep Lale uit Amersfoort ontwierp voor ons dit mooie appelhart logo omringt met een groen blad.

Ontwerpgroep Lale is sterk in communicatie uitdagingen waar organisaties en goede doelen tegenwoordig mee te maken hebben. Lale staat voor doordachte concepten die gelaagdheid en verfijning uitstralen. Wij zijn Roanne Woldendorp en Muhittin Göktas zeer erkentelijk voor de komende campagne die zij voor ons bedachten in samenhang met ons nieuwe logo.

Binnenkort volgt meer info: houd onze website en sociale media in de gaten voor de lancering van onze campagne Samen voor Zorgpark Veldwijk. Een groot en groen project waar wij onze verbinding met de samenleving willen gaan vergroten met hulp van vrienden, familie, naasten van onze cliënten, medewerkers van GGz Centraal en om- en aanwonenden uit Ermelo en omstreken.

flyervrienden