FAQ items aan het laden...

Word Vriend van GGz Centraal

Vrienden zijn onmisbaar, een vriend helpt je door dik en dun. Want dankzij de steun van onze vrienden kunnen wij meer doen voor cliënten van GGZ Centraal.

Word Vriend van GGz Centraal met een jaarlijkse donatie of doneer eenmalig via Ideal. Handmatig overboeken op IBAN NL53RABO 0334995779 ten name van Stichting Vrienden van GGz Centraal, kan natuurlijk ook.

zie wie ik ben

Ja, ik word graag vriend!

Voor een vast bedrag van € 50 per jaar ben je Vriend van GGz Centraal. Zo steun je projecten die bijdragen aan herstel van onze cliënten. 

Wij en de cliënten van GGz Centraal zijn blij als wij op nieuwe Vriendschappen kunnen rekenen!

Jaarlijkse donatie € -

Ja, dat kan. Met een eenmalige donatie van € 50 word je onze Vriend voor een jaar (vanaf het moment van doneren). Natuurlijk hopen wij dan dat je ons in 2022-2023 ook weer steunt.

Je kunt de automatische incasso altijd stoppen door een email te sturen naar: vrienden@ggzcentraal.nl o.v.v. stopzetting

Vriendenlidmaatschap en vergeet niet de vermelding van je naam.

 Ja natuurlijk kan dat, wij zijn blij met elk bedrag dat wij aan projecten voor cliënten kunnen besteden.

Met een periodieke schenking doneer je een vast bedrag over een periode van minimaal vijf jaar. Hierdoor is jouw donatie, ongeacht de hoogte, volledig aftrekbaar van de belasting. Met een periodieke schenking kan je meer geven dan met een reguliere gift, vanwege het belastingvoordeel. Je kunt dus meer mensen helpen, zonder dat het jou extra geld kost. Netto geef je hetzelfde bedrag, maar de stichting  Vrienden van GGz Centraal ontvangt een hogere gift.