Het nieuwe jaar 2024 lacht ons toe!

Hopelijk een jaar met mooie kansen en boeiende ontmoetingen.
Het afgelopen jaar heeft helaas nog veel in het teken gestaan van het herstellen van alle perikelen rond Corona. Hopelijk kunnen wij deze misère nu achter ons laten.

Ons Maatjesproject is weer op gang gekomen en er zijn de afgelopen tijd tal van nieuwe initiatieven ontwikkeld.
Zo zijn er vrijwilligers die je een rondleiding geven door het prachtige groen van de locatie Zon & Schild (de Groene GGZ) en is er op onze locatie een heus fiësta geweest.

Verschillende bedrijven hebben zich ook de afgelopen periode weer maatschappelijk ingezet. Vrijwilligster Welmoed Loots neemt vertelt ons meer over het werk van onze vrijwillige familiecoaches.

Bij de sectie ambulante ouderen (in de stad) is het project WaVe van start gegaan. Hierbij wandelen werknemers – vrijwilligers (in de baas zijn tijd) met ouderen (60+) met milde psychiatrische problematiek.
Ook vertellen we je graag over ons project Dierbare Aandacht. Een project waarin vrijwilligers samen met hun huisdier contact maken met patiënten van de afdeling Eikenstaete.

Natuurlijk doen wij een vooraankondiging van onze Anti Stigma dag in september en stellen je vast op de hoogte over onze komende Fancy Fair. Bij deze fancy fair worden artikelen te koop
aangeboden die afkomstig zijn uit museum Grombaard.

Gelukkig kunnen we melden, dat ‘Wegwijs op Zon & Schild’ weer van start is gegaan.

Tot slot uiteraard (niet onbelangrijk) onze actuele vrijwilligersvacaturebank. Ben of ken je iemand
die het leuk vindt om bij ons aan de slag te gaan als vrijwilliger: ‘laat het ons weten’.
Ik wens jullie allemaal veel leesplezier met deze nieuwsbrief!

Wellicht tot ziens bij een van onze projecten.

2022 06 08 0001Claudia Barneveld